Πρωτάθλημα SWS

Ανακαλύψτε έναν νέο κόσμο με το Sodi World Series και νιώσετε την πραγματική συγκίνηση που νοιώθει ένας πιλότος go kart κατά την διάρκεια ενός αγώνα go kart, διασκεδάζοντας στην  πίστα Go Kart Center !

Αν ψάχνετε για έντονη ψυχαγωγία, διασκέδαση και δόσεις αδρεναλίνης , το “SWS” φτιάχτηκε για σας!

Η ιδέα είναι απλή!

Μέσω ενός διεθνούς δικτύου 340 και πλέον  πιστών Go Kart  , το "SWS"  προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να καθίσουν στο κάθισμα ενός go kart και να συμμετέχουν σε  εκδηλώσεις με ενοικιαζόμενα go kart σε όλη τη διάρκεια του έτους, ο καθένας με το δικό του ρυθμό!

Χωρίς καμία υποχρέωση , χωρίς πιεστικά  χρονοδιαγράμματα , στην πίστα Go Kart Center ή και σε οποιαδήποτε  από τις πιο συναρπαστικές πίστες σε όλο τον πλανήτη, μπορείτε να διασκεδάσετε μόνοι σας ή να  συναγωνιστείτε  με τους φίλους σας.

Οδηγήστε και κερδίστε πόντους μετά από κάθε αγώνα και βελτιώστε  την κατάταξη σας  στο πρωτάθλημα SWS .

Ελέγξτε καθημερινά  την πρόοδο σας και την κατάταξή σας στην ιστοσελίδα Sodi World Series.

Δείτε τα  πλήρη προσωπικα στατιστικά στοιχεία και συγκρίνετε τις επιδόσεις σας με τους φίλους σας η και με άλλους  οδηγούς  από όλο τον κόσμο!

Ανοικτό σε όλους, το SODI World Series είναι μια μεγάλη γιορτή  του  go karting, και στους  καλύτερους  από εσάς, θα δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσετε τις οδηγητικές ικανότητές σας απέναντι στους καλύτερους από όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια των τελικών του παγκοσμίου πρωταθλήματος Sodi World Finals!

Για να γίνετε και εσείς  μέρος του Sodi World Series, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενεργοποιήστε την  δωρεάν συνδρομή σας, να επιλέξτε την  κατηγορία αγώνων που σας ταιριάζει και να κολλήσετε  το πεντάλ του γκαζιού στο πάτωμα !

δωρεάν συνδρομή

 

Ασφάλεια Gokart, πίστα καρτ, Θεσ/νίκη

H ασφάλεια είναι μία από τις βασικές προσδοκίες που έχουν οι πελάτες μας . Για την εταιρία μας είναι η θεμελιώδης απαίτηση που έχουμε από το προσωπικό μας και τον εξοπλισμό μας ωστε οι πελάτες μας να μείνουν απόλυτα ήρεμοι και ικανοποιημένοι .

Γι' αυτόν τον λόγο επιλέξαμε τα κορυφαία go kart sodi . H SODIKART , γαλλική εταιρία που κατασκευάζει go karts από το 1981 , έχει προμηθεύσει πάνω από 1000 πίστες σε όλο τον κόσμο με τα απαράμιλλης ποιότητας προιόντα της .

 Δείτε το video...

Τελευταία νέα - Εκδηλώσεις

Επικοινωνία

Πίστα Go Kart Center

Α' Είσοδος : 11ο χλμ Θεσ/νίκης - Γεωργικής Σχολής , ΙΚΕΑ , Εμπορικό Πάρκο FLORIDA 1

B' Eίσοδος : Χάλκης 48 , Πυλαία . τ.κ 55535   ('Οπισθεν Magic Park )

Τηλ : 2310467466
Facebook : GoKartCenter
twitter      :

 

Δείτε μας στον χάρτη

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα - Κυριακή: 08:00 - 24:00

Βρίσκεστε εδώ: Home Πρωτάθλημα SWS